Over mij

Het gezicht achter deze website ben ik, Maaike. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn man en dochter in Hilversum. Content creëren is waar ik mijn creativiteit in vrij kan en niet wordt beperkt door hokjes. Ik combineer fotografie, design en tekst om het gewenste resultaat te bereiken.

Fotografie blijft mijn eerste grote liefde. Een dierbaar moment vastleggen op zo’n manier dat je de emotie van dat moment terug kan halen. Of dit nou is tijdens een sportevent, een reis of bedrijfsfeest.  Zo lang het maar puur en in het moment is. Daarnaast ben ik opgeleid tot grafisch vormgever. Ik kan mezelf uren verliezen in het net zo lang schuiven en draaien tot het beste design is ontstaan. Sinds ik mij kan herinneren schreef ik al verhaaltjes. Eerst geschreven, later op een oude typemachine van mijn vader. De combinatie van beeld en tekst maakt voor mij het plaatje compleet.

De wens was er altijd om bovenstaande te kunnen bundelen en zo de ideale content te kunnen aanbieden voor klanten. Uit die wens is Dreamdaily ontstaan. Een uitlaatklep waar ik mijn passies kan delen en jou laat zien wat ik voor je kan betekenen.

Wil je me iets vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden tot samenwerken? Stuur me dan vooral een berichtje via Instagram of mail. Ik reageer zo snel mogelijk!

Liefs,
Maaike